100% Elektrisch op pad met de Holtkamper Kyte,

100% Elektrisch op pad met de Holtkamper Kyte,

Heel wat weken voorpret gehad, nu dan toch zo ver! Drie weken op pad met de Holkamper Kyte naar Frankrijk en Belgie. Na een keurige ingebruikname uitleg van de eigenaar, zijn wij op pad gegaan met de combinatie Holtkamper en Tesla model X. Wij hebben er voor gekozen om met eigen inventaris te gaan om zo doende nog meer een eigen “stek” gevoel te krijgen. De Holtkamper Kyte zag er keurig en schoon uit.

Wij zijn gestart in Laar en via IJmuiden vertrokken naar La Rochelle in Frankrijk en de Belgische ardennen. . Onderweg gebruik gemaakt van het Tesla supercharger netwerk om onze electrische auto te laden. De Holtkamper reed licht achter de auto en had een perfecte wegligging. De eerste overnachting deden we een hotel aan, omdat we nog niet “heel erg” (lees; nog nooit) geoefend hadden in het opzetten. Achteraf hadden we met alle gemak een camping kunnen aandoen voor een overnachting. Zoals bleek op onze eerste camping waar wij als gezin drie nachten verbleven. Het opzetten gaat erg gemakkelijk en met een beetje moeite (foutjes in volgorde), maar zoals alles oefening baat kunst!

Onze tweede camping was in La Rochelle, waarbij de Holtkamper zich heeft bewezen in warme oorden. (Goede ventilatie mogelijkheden en heerlijk geslapen op het vaste bed) Na 10 dagen zijn wij weer vertrokken, de tweede keer in ruimen en invouwen, dit alles was zeer goed te doen dankzij het windforce systeem van Holtkamper. Onder het vaste bed was prima ruimte voor de kleding en spullen, al met al tot dusver nog geen enkel spijt gehad van het huren. TOP!

Op naar de Belgische Ardennen waar we een drietal regen dagen op het dak van de Holtkamper hebben gehad. De ruimte onder de luifel en de ruimte binnen zorgen er echter voor dat deze dagen goed door te komen zijn. Een uitje naar de grotten en een warme maaltijd (bereid in de keuken van de Holtkamper) later, hadden we weer fantastisch weer. Na acht dagen was het tijd om de zaken weer schoon te maken en ons richting huis te begeven.

Na een fantastische elektrische rit en met de een fantastische Holkamper Kyte, is gebleken dat dit voor een gezin met twee kinderen, een fantastische manier van vakantie vieren is, een echte aanrader!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.