Het comfort van de holtkamper

  • De keuken is gemaakt van bamboe. De holtkamper Aero Wind®Force is voorzien van een 3 pits gasfornuis en van een compressor koelkast van 40 liter die met warm weer prima koelt, omdat hij digitaal in te stellen is. Tijdens het reizen is de keuken ook toegankelijk, ook de koelkast kan tijdens het rijden aan blijven. Boven het aanricht zitten vele voorraadbakjes. 
  • De Holtkamper is een lichtgewicht tenttrailer en weegt met inventaris ongeveer 500 kg. Het maximale gewicht wat de tenttrailer mag wegen is beladen 750 kg inclusief 2 elektrische fietsen voor op de tenttrailer.  Hij is goedgekeurd voor 100 km per uur. En kan dus met een B rijbewijs gereden worden.
  • Bagage ruimte onder het bed is 1000 liter. De holtkamper is erg gemakkelijk in te laden. De klep kan open zonder dat de tenttrailer uitgevouwen hoeft  te worden. Je kan dus altijd gemakkelijk bij je bagage. De tenttrailer wordt afgesloten door een soft-top afdekhoes met daarin een  vak voor de tuinstoelen en tafel.
  • De Holtkamper beschikt over een opklapbaar lattenbodem bed met een een King Size koudschuimmatras van 210 x 155 cm. Het beddengoed en andere ‘zachte spullen’ nemen onderweg geen bagageruimte in beslag, maar plaats je gewoon op het bed.
  • De vensters zijn voorzien van muskietengaas en zonwerende vensterfolie en gordijn.  Bij extreme hitte kunt u het dak open zetten en zorgt het Membrane Airco Tentsysteem dat de hitte de tent uit kan. Ook kunnen de zijwanden uit de luifel geritst worden wat voor meer ventilatie zorgt. Bij koudere temperaturen kan er een voorwand aan de luifel geritst worden zodat er een voortent ontstaat.