Comfortabel kamperen

 

Zo eenvoudig kan het zijn!

Onze spiksplinternieuwe holtkamper Aero Wind®Force is erg gemakkelijk uit te vouwen, hij heeft 1 krachtige ventilator die zowel kan blazen als zuigen. In totaal duurt het opzetten een paar minuten, dankzij de nieuwe ventilator die krachtiger is, als voorheen, en die op campings met 6 ampère gebruikt kan worden. Door één druk op de knop start het wind force systeem, en blaast lucht in de tent en vouwt hij zich vanzelf uit.    De tenttrailer kan ook handmatig worden op gezet. Alle tentbuizen zitten al op de juiste plaats tijdens het uitvouwen en hoef je alleen nog maar op spanning te zetten. De luifel heeft 1 grote mast en 2 losse bogen. Zo eenvoudig kan het zijn! De kindertent is geschikt voor 2 slaapplaatsen en een bergruimte. De kindertent zit aan de tent vast en vouwt ook mee uit tijdens het opzetten en er hoeven géén stokken meer in de kindertent. Dit om het kamperen nog eenvoudiger te maken. 

 

Slaapplaatsen

In totaal zijn er 4 slaapplaatsen. 

De Holtkamper beschikt over een opklapbaar lattenbodem bed met een een King Size koudschuimmatras van 210 x 155 cm. En een achteruitbouw voor 2 kinderen, dat loopt schuin naar beneden (140 x 310 cm)

 

inpakken

De holtkamper is erg gemakkelijk in te laden. De klep kan open zonder dat de tenttrailer uitgevouwen hoeft  te worden. Je kan dus altijd gemakkelijk bij je bagage. De tenttrailer wordt afgesloten door een soft-top afdekhoes met daarin een  vak voor grote spullen.

 

Bamboe luxe keuken

De keuken is gemaakt van bamboe. Boven het aanricht zitten vele voorraadbakjes. De holtkamper Aero Wind®Force is voorzien van een 3 pits gasfornuis en van een compressor koelkast van 40 liter die met warm weer prima koelt, omdat hij digitaal in te stellen is. Tevens is de keuken tijdens het reizen toegankelijk en de koelkast kan aan blijven tijdens de reis.

 

extra’s

De holtkamper heeft een 13 polige stekker aansluiting.

Hordeur dmv klittenband aangebracht kan worden.

Voorop de tenttrailer zit een fietsendrager voor 2 elektrische fietsen.

Het dak is voorzien van een airco systeem dat zorgt voor extra ventilatie.

De luifel heeft 2 uitritsbare zijkanten waardoor je heerlijk uit de wind kunt zitten.

De vensters zijn voorzien van muskietengaas en zonwerende vensterfolie en gordijn.

 

Compleet

De holtkamper is zeer compleet uitgerust, zie hier voor de inventarislijst. Het enige wat u zelf mee moet nemen is u persoonlijke bagage. Bij het huren van onze holtkamper krijgt u voor vertrek (bij goed weer) een uitgebreide opzet instructie. 

Informatie over de Holtkamper Aero