Naar Frankrijk

Met de Holtkamper op pad,

We zijn  2 weken met de holtkamper naar de Dordogne in Frankrijk geweest. We hadden er bewust voor gekozen om 3 overnachtingen onderweg te doen. Het rijden met de holtkamper viel heel erg mee, je voelt eigenlijk niet dat er wat achter de auto zit. En je mag in vedergeval 100 km per uur rijden en in Frankrijk zelfs 130 km per uur. Ook dat ging zonder problemen. Bij de overnachtingen onderweg hebben we er voor gekozen om alleen de basis uit te vouwen en verder geen buizen in de kindertent te doen en ook geen bogen te plaatsen en zelfs geen haringen. Dus binnen 10 min. stond alles klaar voor de overnachting. Ook als je met kinderen reist zou ik ervoor kiezen om die gewoon op hun bedden in de basis tent te leggen en niet in de kindertent. Dat scheelt je werk en tijd. s’morgens leg je de kinderbedden op het grote bed en je vouwt de boel weer in en vertrekt naar de volgende camping.  Het trekken met de holtkamper is dus echt goed te doen.

Overnachting onderweg, eenvoudig en snel opzetten.

Wat waren we blij met de mooie keuken! Veel opbergruimte, alles binnen handbereik en doordat we de zijkanten in de luifel hadden was de keuken helemaal uit de wind en zicht voor andere campinggasten.  

En tijdens je verblijf kun je ook erg makkelijk bij het opbergruimte onder het bed, waardoor je de holtkamper netjes en opgeruimd houdt. Alle inventaris is aanwezig in de holtkamper, het was echt heerlijk comfortabel kamperen, ook in de 3 dagen dat het weer wat minder was. 

Een royale praktische bamboe keuken.

Na 2 dagen kwamen we aan op onze camping Le pech Charmant http://www.lepech.com in Les eyzies. Het is een zeer natuurlijke en rustige camping van een Nederlands echtpaar, die zeer gastvrij en behulpzaam zijn.  Nu konden we in alle rust de gehele holtkamper opzetten. 

We hebben veel van de omgeving gezien en erg genoten van onze vakantie. Ik hoop dat de volgende huurders dat ook zullen doen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.