Over ons

Wij zijn Fam. van Maanen en hebben een ruime ervaring met kamperen. Wij kamperen ongeveer al bijna 45 jaar, natuurlijk eerst met onze ouders mee. Elk jaar ging ik 2 weken in de zomervakantie met mijn ouders mee in een bungalow tent. Wij gingen vaak naar Duitsland. Nu kamperen we al ruim 20 jaar met ons eigen gezin.

Kamperen
1970, kamperen in de tent met mijn ouders.

en nu de holtkamper

Wij zijn begonnen in een tent, daarna kwam de caravan, toen de appartementen en nu de luxe holtkamper. Hij is heel gemakkelijk mee te nemen naar een land en camping naar eigen keuze, en als je dan moe na een lange reis aankomt, dan is hij ook nog eens in 10 minuten uitgevouwen en kan de vakantie beginnen.

 het kamperen

Het leuke van kamperen is dat je buiten leeft in de natuur en kom je helemaal tot jezelf, midden in de bossen of juist ergens ver weg in de bergen. De natuur heeft zo ontzettend veel moois te bieden en werkt erg rustgevend. De ideale manier om helemaal te ontspannen en te ontsnappen aan het dagelijkse, drukke leven. Kamperen is leuk voor de hele familie! Terwijl de kinderen zich vermaken met vriendjes en vriendinnetjes komen wij lekker tot rust met een goed boek of een lekker glaasje wijn. Kinderen blij, wij blij. Wat wil je nog meer?